search

Comanda anvelope de iarna de pe Velopa.ro pentru a circula in siguranta in sezonul rece!

Pentru a circula in siguranta, in conditii de iarna, masina ta trebuie sa fie dotata cu anvelope specifice sezonului. Acestea nu doar ca iti ofera protectie in conditii de polei, gheata sau zapada, dar sunt si obligatorii prin lege.

Stiai ca in timp anvelopele se uzeaza? Gradul de uzura este cu atat mai mare in cazul anvelopelor de iarna care sunt folosite si in timpul verii. In momentul in care anvelopele de iarna se uzeaza acestea nu mai au aderenta si poti pierde usor controlul volanului in conditii de zapada sau polei, cauzand accidente.

Acesta este si motivul pentru care anvelopele de iarna trebuie schimbate cand observi ca nu mai au aderenta. Astfel te asiguri ca atat tu, cat si cei dragi tie, sunteti in siguranta. Prin urmare cel mai bine este sa eviti accidentele bucurandu-te in continuare de confortul masinii tale.

Velopa.ro – Cel mai usor mod de a comanda anvelope de iarna online

Si pentru ca ne aflam in plina pandemie de coronavirus este important sa facem cumparaturile in siguranta. Tocmai de aceea, cel mai sugur mod de a face acest lucru, este sa comanzi online anvelope de pe Velopa.ro. Site-ul este usor de utilizat si, in doar cateva minute anvelopele dorite de vor fi deja in drum spre tine.

Transport si consultanta gratuite

Alegand sa-ti faci cumparaturile de pe Velopa.ro, beneficiezi de numeroase beneficii. Pe langa faptul ca iti poti face cumparaturile in doar cateva minute, din confortul propriei case, fara sa mergi in magazin, mai ai inca doua beneficii majore in momentul in care cumperi anvelope online de pe velopa.ro:

  • Transport gratuit. Indiferent de comanda plasata, pe Velopa.ro beneficiezi de transport gratuit pana la adresa indicate de tine. In plus, odata plasata comanda, aceasta va ajunge in scurt timp la tine acasa, deoarece procesarea comenzii se face rapid.
  • Consultanta gratuita. Iar daca ai nelamuriri si neclaritati in ceea ce priveste produsele de pe site, echipa Velopa.ro iti sta la dispozitie si iti ofera consultanta gratuita atat pe messenger cat si telefonic. Alege orice varianta ti se potriveste si afla ceea ce te intereseaza despre produsele dorite pentru a te asigura ca faci cele mai bune alegeri.

O gama larga de produse din care poti alege

Pe Velopa.ro poti gasi anvelope de iarna pentru orice tip de masina, inclusiv pentru SUV-uri sau autoutilitare.

Cu doar cateva clickuri poti adauga in cos anvelopele dorite, in functie de preferinte si de bugetul alocat, deoarece pe Velopa.ro poti gasi atat anvelope de buget cat si anvelope premium.

Daca esti in cautarea unor anvelope de buget pe Velopa.ro poti gasi anvelope de buget de la branduri recunoscute la nivel international, precum Winrun, Hilo, Compasal si Radar. In fabricarea acestor tipuri de anvelope sunt folositi compusi de inalta performanta, iar designul cauciucurilor, profilul caii de rulare si constructia sunt facute dupa standarde moderne si performante.

Doar pentru ca acestea sunt mai ieftine, nu inseamna ca sunt mai slabe calitativ. Pretul mic este dat de faptul ca sunt fabricate in Asia, unde pretul de productie este mai mic.

Tot pe Velopa.ro gasesti anvelope premium de la branduri precum Bridgestone, Pirelli sau Continental. In realizarea acestora sunt folosite materiale de foarte buna calitate si cele mai performante echipamente. Sunt, asadar, cele mai fiabile marci de anvelope de pe piata. Acestea genereaza un consum mai mic de combustibil si produc un nivel scazut de zgomot.

In momentul in care cumperi anvelope de iarna pentru masina ta trebuie sa fii atent la insemnele pe care acestea le au pe cauciuc. Anvelopele de iarna acceptate au inscriptionate unul dintre urmatoarele simboluri: "M+S", "M.S.", "MS" sau "M&S", si au desenat un fulg de zapada. Literele M si S vin de la cuvintele englezesti “mud” care inseamna “noroi” si “snow” care inseamna “zapada”.



NOU: Balanta de verificare de la A la Z.
Analize, corelatii, studii de caz


Ghid practic pentru valorificarea eficienta
a informatiilor din balanta de verificare

...vezi detalii AICI >>


 
Atentie, contabili!

Contabilitatea se schimba!
Completeaza adresa de email la care
vrei sa primesti Raportul Gratuit

E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice